davix Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 Jestem szczęśliwym posiadaczem SCARa H firmy Boyi. Doszedłem do wniosku że pora przerzucić się z Hi-Cap na Low-Cap . I tu rodzi się pytanie jakiego producenta ? Proszę o jak najwięcej propozycji. Z góry dziękuje za odpowiedzi . Quote Link to post Share on other sites
kuba23 Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 Boyi produkuje Scary H? Bo jak tak to magi od emek pasować nie będą. Ale stawiam że nie produkuje Quote Link to post Share on other sites
davix Posted June 7, 2011 Author Report Share Posted June 7, 2011 (edited) Sory nie będę wstawiał dla niedowiarków zdjęć pudełka i magazynki od zwykłych M-ek pasują . Edited June 7, 2011 by davix Quote Link to post Share on other sites
kuba23 Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 Nie no w sumie to znalazłem o nim temat, ale magi powinny nie pasować, tzn STANAG Quote Link to post Share on other sites
Tona Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 Sory ale zdjęcia pudełka nie będę wstawiał dla niedowiarków i magazynki od zwykłych M-ek pasują . To znaczy że masz scara L .. Porównanie wersji ostrych: http://pl.wikipedia.org/w/index.php?title=Plik:FN_SCAR_rifle.jpg&filetimestamp=20100327203854 - choćby z tego można wywnioskować że do H nie pasują zwykłem eMkowe magi. A co do pytania, to boyi'owskie low-cap'y powinny wystarczyć. Ja używam ich w eMce i nie ma z nimi problemów. Przeszukaj forum, temat o tym scar'rze i o lowach do eMek. Quote Link to post Share on other sites
davix Posted June 7, 2011 Author Report Share Posted June 7, 2011 Jest mi trochę głupio zwracam honor . Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts