Supermodding Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Witam! Mam dość przykry problem z moim karabinkiem,ponieważ na początku obluzował mi się selektor a potem jak go podkręciłem to na blokadzie i na trybie auto był tryb semi. Nie wiem co jest tą przyczyną. Od razu mówię że reklamacja odpada ponieważ szkoda mi na to wszystko kasy i czasu.... Jeśli wiecie jak to naprawić to liczyłbym na waszą pomoc. Quote Link to post Share on other sites
eNdo Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 W takich replikach czasami wystarczy rozkręcić i skręcić. Warto spróbować. Quote Link to post Share on other sites
minus25 Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 dokładnie, tutaj wystarczy dokręcić to, jeśli śrubka nie jest widoczna- rozmontować selektor i wtedy dokręcić. Quote Link to post Share on other sites
Adi_WAWA Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 Wyjmij GB z body i ustaw plastikowa szyne selektora ognia maksymalnie do tylu GB. Zebatke ustaw w odpowiedniej pozycji do plastiku, a po drugiej stronie uloz dzwignie i blokade spustu tak, aby pasowalo (pasuje tylko w jednym polozeniu). Jak masz jakies pytania dot. szczegolow to pisz na prv. Quote Link to post Share on other sites
krossdh Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 http://www.mechbox.com/ak47/ak47-reassembly.html Jest tam też dokładnie pokazane jak złożyć poprawnie selektor Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts