Pawko Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 (edited) Dzisiaj dostałem paczkę z G36C od Cymy. Naładowałem akumulator (ładowarkę mikroprocesorową pożyczyłem od kumpla), wsypałem kulki do maga, nakręciłem. Parę pierwszych strzałów było ok, ale potem... Przykładowo: 3 kulki polecą, czwarta nie, piąta nie, potem znowu wystrzeliwuje kulkę, potem nie wystrzeliwuje. Czyli puste strzały. Nie rozumiem o co biega. Na początku na auto strzelało dobrze (choć też widziałem, że nie zawsze kulka leciała), a teraz chciałem jeszcze zobaczyć - nie strzela wcale. Jutro mam zadzwonić do taiwanguna, ale pytam teraz na forum - może da radę to jakoś samemu naprawić. Nie wiem, bo nie znam się. Proszę o pomoc. A, kulki są Guardera 0.28 grama. Pozdrawiam. Edited June 16, 2011 by Pawko Quote Link to post Share on other sites
Pawko Posted June 17, 2011 Author Report Share Posted June 17, 2011 Dzwoniłem do nich i mogę do nich odesłać magazynek, może się sprężyna obluzowała czy coś. Rozkręciłem i chyba wszystko ok - tak mi się wydaje. Ale przyuważyłem teraz - oddaje ze 2-3 strzały i jest ok, a potem magazynek się zacina, ta srebrne półkole w ogóle przestaje się poruszać... Może ktoś wie, jak to naprawić? Quote Link to post Share on other sites
zajaszcze Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Nie naprawiaj, odeślij niech ci wymienią. Quote Link to post Share on other sites
Pawko Posted June 17, 2011 Author Report Share Posted June 17, 2011 Dobra, odesłałem... Ehh, pierwsza replika i już się musiało coś z... Quote Link to post Share on other sites
MarcinekNu2 Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Mniej replika bardziej magazynek. Kup sobie przy okazji kilka innych, niekoniecznie "grzechotników". Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts