you-dash Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Witam. Mam mały problem z moim P90. Otóż replika strzela np. na singlu po czym za którymś razem nie reaguje na spust. To samo dzieje się na auto. Wyjąłem GB z body i bezpośrednio naciskałem tą kostkę. Widać było przez tą przezroczystą obudowę styków, że łącznik styków łączy styki, mimo to nie ma wystrzału. Jak przytrzymam spust to po jakimś czasie wystrzeli. Czasami mogę po kilka razy wciskać spust a dalej nie ma wystrzału. Silnik się nie rusza. To samo jest na auto, dopóki trzymam spust jest ok, jak puszczę to jest kłopot z następną serią. Dodam, że styki zostały wyczyszczone a bezpiecznik wywalony więc nie mam pojęcia co to może być. Z góry dziękuję za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Skejter Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 A w batce kabelki stykają,może w wtyczkach akumulatora/repliki się poluzowały kabelki i niema styku? Ja tak miałem w swojej,przydusiłem wpięty aku do repliki i zaczeło strzelać jak należy. Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted June 18, 2011 Author Report Share Posted June 18, 2011 Wszystkie kabelki, wtyczki itd są ok. Sprawdzałem wszystkie opcje. Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted June 19, 2011 Author Report Share Posted June 19, 2011 Już problem rozwiązany. Wpadłem do you-dasha, sprawdził mi cały karabin i okazało się, że to wina silnika. Teraz mam JG na magnesach neodymowych i wszystko jest ok. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts