iro95 Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 Witam, mam pytanie dla znawców tematu. Czy te buty: http://allegro.pl/buty-jungle-panama-ro-search-coolmax-8r-i1670807389.html są "dobre" ? Będę ich używał do niedzielnych strzelanek oraz weekendowych wypadów do lasu. Może za te cenę znajdę coś lepszego (200zł - wiem że mało) ? Z góry dziękuje za odpowiedzi, pozdrawiam. :happy: Quote Link to post Share on other sites
ku_charz Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 http://www.gromtrade.pl/product-pol-224-buty-wojskowe-Belleville-390-DES.html Bierz te. Niedlugo dostawa. O niebo lepsze. Quote Link to post Share on other sites
ajgor_aa Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Pozatym Deserty (nie jungle) nie są sztywne no i podeszwa zostanie zjedzona podczas dochodzenia na miejscówki. Bierz Belki Quote Link to post Share on other sites
Slingy Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Używam tych desertów (z pierwszego linku) i faktycznie... Podeszwy już nie ma, buty przemakają nawet po spacerze zaraz po deszczu. Jednak plusami są dobra wentylacja i wygoda. Quote Link to post Share on other sites
Tobias Rieper Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 (edited) Buty również zakupiłem zachęcony niską ceną, jednak teraz trochę sobie pluje w brodę. Wykonanie jest tragiczne - fatalne odlewy podeszwy + słaba obróbka skóry. Co do wygody - wymiarówka jest trochę zła, stąd aby buty leżały ok, musiałem wywalić wkładki. Z nimi nie był szans aby w ogóle zgiąć stopę w środku. Potem na dłuższej strzelance załatwiłem sobie pięty ale wizyta u szewca - rozbicie i teraz powinno być wszystko ok. Ogólnie odradzam - lepiej wydać więcej kasy, bo obuwie musi być wygodne. Jak padną wymieniam na Belleville. Edited June 25, 2011 by Tobias Rieper Quote Link to post Share on other sites
Shihan Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Również polecam belleville, nosze je już 3 rok i nadal dobrze się sprawują i o niebo lepsza wygoda niż w jungle. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts