jasiu102 Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 W ciągu kilku strzelanek posypały mi się dwa hi capy. Czy low capy są mniej awaryjne? Quote Link to post Share on other sites
forestman Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 Mam low-capy do M4 z SRC i trochę się zacinają. Często dwie kulki stają obok siebie i trzeba mocno w coś walnąć żeby zaskoczył. A hi-cap też mi się sypnął. Ale mogę powiedzieć że z lowami jest większa zabawa, trzeba mieć tylko cierpliwość i dobrą szybko ładowarkę, bo chińskie nie wytrzymują nacisku i rozlatują się, przynajmniej ja tak miałem. Quote Link to post Share on other sites
Phoesis Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 Masz na myśli mid-capy, a nie low. Low-capy są praktycznie bezawaryjne. Jeśli nie będziesz ich smarował silikonem to jedyną rzeczą którą trzeba się przejmować to to żeby były w nich kulki ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts