saper2684 Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 Witam wszystkich, jestem chwilowo w posiadaniu repliki MP5 NAVY i jest z nią mały problem, podczas gdy mam w niej silnik normalnie wlozony i odbezpiecze bron to nic sie nie dzieje i slychac tylko chwilowy ruch silnika. Wyjąłem go z rączki i sprobowałem na "sucho" sprawdzic, i w momencie gdy odbezpieczylem bron "nie naciskając spustu!!!" silnik zaczał pracowac bez przerwy. Czy mozecie mi pomoc? pzdr. Quote Link to post Share on other sites
saper2684 Posted June 23, 2011 Author Report Share Posted June 23, 2011 Teamat już nieważny, broń naprawiona, wadą była urwana sprężynka spustu. Proszę o usunięcie teamtu. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Wiadomość automatyczna Wątek został przeniesiony z "Broń airsoftowa i problematyka techniczna -> Ogólne techniczne" do "Broń airsoftowa i problematyka techniczna -> AEG/EAG -> II klasa -> Problemy i serwis". Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts