ariss21 Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 (edited) Witam wszystkich serdecznie :) Mam pare pytani odnosnie tego sportu . Mianowicie chodzi mi o strart co do czego i z czym chodzi o sprzet jakie repliki na start no i cos na plecy(odziez) itp.Nie pytam tak bez powodu mąż mojej kuzynki strzela juz 1.5r i cos tak czuje ze mnie zarazil po ostatniej wizyci u nich . Serdecznie pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje ze choc jedna osoba pomoze:P Edited June 24, 2011 by ariss21 Link to post Share on other sites
zgredek19 Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Na początek najlepiej jest kupić shotguna oraz mundur + okularki (oczywiście) . Później przerzucić się na elektryka. :wink: Link to post Share on other sites
Hawk995 Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Zastanów się co teraz powiedziałeś. Po cholerę kupować shotguna jeśli ma więcej kasy? ariss, zależy ile kasy masz do wydania. Podaj jakiś budżet wtedy pogadać można o szpeju. Na start potrzebna jest replika, mundur i ochrona oczu. Oraz paczka kulek. Dodatkowe przydatne rzeczy to kapelusz lub czapka, ochraniacze na kolana, porządne buty, rękawiczki, no i oczywiście maska jeśli chcesz być bezpieczny w 100%. Zapoznaj się również z regulaminem i zasadami gry, które znaleźć można na tej stronie. Link to post Share on other sites
arend Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Na początek to się trzeba nauczyć pisać posty nieco schludniej. To raz. Dwa to nauczyć się korzystać z danych już napisanych, czyli rozejrzeć się w tym dziale. A jak widac przynajmniej dziesięc tematów dotyczy startu. Potem trzeba poczytać, pomyśleć, policzyć ile masz kasy. A potem kupic porządną ochronę oczu, replikę i kulki i fru można się zaczynać strzelać. Link to post Share on other sites
zarbon1 Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Podaj chociaż przedział cenowy. Dobrym wyborem na start jest G36C od JG http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmowe_aeg/sr36_c_src_gen_iii-2153.html Do tego mundur Woodland i okularki albo gogle np. od Uvexa. Link to post Share on other sites
Didi Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Podaj chociaż przedział cenowy. Dobrym wyborem na start jest G36C od JG http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmowe_aeg/sr36_c_src_gen_iii-2153.html Do tego mundur Woodland i okularki albo gogle np. od Uvexa. Piszesz o G36 od JG, a podajesz w linku SRC (które do najlepszych nie należy). Nic się nie pogada, jeśli budżet nie będzie znany. Link to post Share on other sites
orzeszek616 Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Lepiej to http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmowe_aeg/cm0003-black_cm-2570.html Link to post Share on other sites
wojtek99 Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 A choćby po to, Hawk http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/111788-sprezynowe-repliki/ Link to post Share on other sites
zgredek19 Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Z shotem się po prostu więcej nauczy.A potem z elektrykiem będzie kosić. :happy: Link to post Share on other sites
Hawk995 Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Ale po co wydawać 200zł na shota?? Skoro można to dołożyć i kupić jeszcze lepszego elektryka... Jak chce łapać skilla to sobie przełącza na semi i wtedy celność się liczy. Nie mówię, że sprężyny są be, ale raczej polecam je tym, których na elektryka nie stać. Link to post Share on other sites
malacz Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Jak chce łapać skilla to sobie przełącza na semi i wtedy celność się liczy. Raczej odłożyć elektryka i złapać za pompkę. AEGiem z zasięgiem 60m czy na semi czy na auto żadna sztuka:) Link to post Share on other sites
zgredek19 Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Właśnie o to mi chodziło. Dzięki malacz. Link to post Share on other sites
arend Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Autor tematu niech sie zastanowi replika jakiego karabinu podobać się będzie najbardziej. Reszcie kolegów dziękuję za pogaduchy na temat wyższości świąt bozego narodzenia nad wielkanocnymi Link to post Share on other sites
Recommended Posts