Famiru88 Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 Witam. Montuję właśnie Berette M9 ( Bell Eg 707 ). Replika jest na GreenGas. Potrzebuję pomocy otóż po zdjęciu prawej komory wypadł mi mały wygięty drucik. Jest on widoczny na tym zdjęciu: http://imageshack.us/f/685/dsc00147tp.jpg/ . część 71-27 jest pod nią w stronę korpusu. Proszę o pomoc ponieważ nie mam zielonego pojęcia jak powinien być on wsadzony. Z góry dziękuje. Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 Wiadomość automatyczna Wątek został przeniesiony z "Broń airsoftowa i problematyka techniczna -> Gazowe" do "Broń airsoftowa i problematyka techniczna -> Gazowe -> Pistolety, rewolwery i pistolety maszynowe -> Problemy i serwis". Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 Sorry za jakość, bo telefonem robione, ale chyba widać o co chodzi (jeżeli dobrze zrozumiałem problem). Quote Link to post Share on other sites
Famiru88 Posted July 3, 2011 Author Report Share Posted July 3, 2011 Sorry za jakość, bo telefonem robione, ale chyba widać o co chodzi (jeżeli dobrze zrozumiałem problem). Wisze Ci piwo:)) dzięki wielkie, pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts