BombaA Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 (edited) Nie chodzi mi tu o długość precki a o to czy będzie pasować czy ma jakieś inne wejścia czy coś w tym stylu. Precka CA do AK47 itd. I nie wiem czy będzie pasować do G36C ( CM.003 ) bo pisze " do AK47... ", ale wydaje mi się, że to jest oparte na długości lufy wewnętrznej. Wiem, że będzie wystawać ale mam tłumik. Dzięki za pomoc. Edited July 3, 2011 by BombaA Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 będzie. Quote Link to post Share on other sites
JaWojteq Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 Hm, zamiast tej CA spraw sobie lepiej madbulla. Oczywiście to tylko moja propozycja, ale jakoś lufy ca nie mają renomy. A madbull jak się trafi, raczej dobry. Z góry przepraszam, że tak od tematu odbiegam. Nie robię tego naumyślnie, i nie musicie pisać, że o to użytkownik BombaA nie pytał. Quote Link to post Share on other sites
BombaA Posted July 4, 2011 Author Report Share Posted July 4, 2011 Dzięki, przydało się :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts