daniel96 Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Witam Który colt będzie lepszy na start ze względu na przede wszystkim cenę wytrzymałość, jakość wykonania, zasięg itp. Dadam, że colta od WE mogę mieć nowego za 300zł a od Tercela za 200zł który wziąść ? Link to post Share on other sites
Westie Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Do Tercela pasują części od Tokyo Marui, ma większy magazynek i jako klon TM'ki jest ciężki do zepsucia. Podobnie jest z Bellem i MEU Army (to samo, różni się kosmetyką). Link to post Share on other sites
daniel96 Posted July 8, 2011 Author Report Share Posted July 8, 2011 Więc wziąść tercela ? a co do zasięgu i blow backa różni się od WE ? I co takiego jest w WE że jest droższy o jakieś 200zł ? Link to post Share on other sites
feder91 Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Na moje snajperskie oko to po prostu płacisz za to że jest od WE, no i oczywiście masz lepszą jakość wykonania. Sam aktualnie będę kupował Colta od WE tylko mam kłopot taki że nie wiem czy wybrać ten MEU czy zwykłe 1911 z 2 magami w zestawie... Link to post Share on other sites
Recommended Posts