Rasti Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 Poszukuję jakiś zdjęć lub opisu, jak wygląda wnętrze magazynków low-cap i mid-cap. Dokładniej chodzi mi o bebechy. Jak to się ma do siebie. Potrzebuję owych bebechów bez obudowy magazynka. Dokładniej chodzi mi o mid/low -cap'y do g-36, gdyż to z nich potrzebuję cały system. Czy jest to scalone z obudową? Czy mona oddzielić obudowę od wnętrza? Można prosić o jakieś fotki(może ktoś mógłby pstryknąć) lub opis? pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Firefox Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 (edited) W Low capach PJ dało się wyciągnąć bebechy. Tak jak w hi-capie, wykręcasz śrubkę w stopce i wysuwa się cały środek. Mid capy MAGa chyba są nierozbieralne. Edited July 13, 2011 by Firefox Quote Link to post Share on other sites
Rasti Posted July 19, 2011 Author Report Share Posted July 19, 2011 A posiada ktoś może te magi KLIK ? Czy da isę wyciągnąć bebechy z tego magazynka? Jeśli tak, to jakie są ich wymiary? Bardzo bym kogoś prosił... :) Quote Link to post Share on other sites
Błażko Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 A posiada ktoś może te magi KLIK ? Czy da isę wyciągnąć bebechy z tego magazynka? Jeśli tak, to jakie są ich wymiary? Bardzo bym kogoś prosił... :) Ja mam takiego ale hi-cap'a. Quote Link to post Share on other sites
Wolfran Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 (edited) "Ja mam takiego ale hi-cap'a. " Łał :bialaflaga: super! Chwalisz się czy żalisz, a może chciałeś nabić sobie pierwszego posta? A co to ma wspólnego z tematem? Z tego co się orientuje go nie idzie rozebrać, ale głowy nie dam sobie uciąć. Zawsze możesz napisać do krakman-ów. Pozdrawiam. Edited July 19, 2011 by Wolfran Quote Link to post Share on other sites
Rasti Posted July 19, 2011 Author Report Share Posted July 19, 2011 (edited) Pisałem. Dostałem odpowiedź, że zawsze mogę kupić, a potem zwrócić :( Low cap'y są raczej rozbieralne(te od g36, też z taiwanu), ale jednak jazda na low capach może być męcząca. Jeszcze udało mi się od nich wyciągnąć wiadomość, że na dole tego tama jest śrubka. Wynika z tego to, że można go jakoś rozłożyć, chodź może okazać się budowa dwu-częściowa z dolnym zatrzaskiem. Edited July 19, 2011 by Rasti Quote Link to post Share on other sites
Soul reaper Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Do rozebrania low capa od boyia wystarczy wykręcenie śrubki, która znajduje się na spodzie magazynka. Potem normalnie, od góry wyciągasz wkład. Wkład też da się rozebrać wykręcając kilka kolejnych śrubek. Strzelam, że z midem będzie tak samo. Zwymiarować nie mogę bo już swoje magi sprzedałem :) Quote Link to post Share on other sites
Rasti Posted July 20, 2011 Author Report Share Posted July 20, 2011 Dzięki za odpowiedź. A mógłby ktoś to potwierdzić? Czy można wyciągnąć bebechy i jakich one są rozmiarów. Quote Link to post Share on other sites
Rasti Posted July 22, 2011 Author Report Share Posted July 22, 2011 Mały up'ik... Nikt nie ma takich magów? Quote Link to post Share on other sites
Kedaros Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 No co -_- Masz tam sprężynę i tyle -_- Quote Link to post Share on other sites
Traker Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Przeważnie w każdym magazie do giety da się wypruć flaki, odkręcając śrubę na stopce, tylko po co ci wyciągać bebechy, może napiszesz? Quote Link to post Share on other sites
Rasti Posted July 23, 2011 Author Report Share Posted July 23, 2011 (edited) Mhm. Interesują mnie bebechy, gdyż sam robię sobie magi do mojego SIG'a. Oryginalne mam hi-capy. Jednak brzęczenie kulek jest irytujące. Sam wygląd magazynków też nie powala - półprzezroczysty plastik i ten design... Ja lubuję się w prostych magazynkach typu G3, magi od emek... Mam dostęp do maszyn służących do obróbki metali. Bez problemu mogę mieć stalową obudowę według własnego projektu. Bebechy wydaje mi się, że będą pasować te od g36, ze względu również na wejście(takie samo ma SIG). Tylko przypasować otworem. Edited July 23, 2011 by Rasti Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts