Julian257 Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 Witam, Czy ma ktoś was doświadczenie z owym modelem ? G&G - GR300L - http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_45&products_id=1523&name=G&G_-_GR300L Z góry bardzo dziękuje, Julek Quote Link to post Share on other sites
Brenten Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 Myślę że to nic innego jak GR16 w innym opakowaniu. Mogę się mylic ale to raczej mało prawdopodobne. Quote Link to post Share on other sites
Julian257 Posted July 18, 2011 Author Report Share Posted July 18, 2011 Co o niej sądzisz ? Quote Link to post Share on other sites
matheews Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 (edited) Jak wygląda sprawa z montażem rączki taktycznej ? Trzeba sobie dokupić RISa i wtedy można ją zamontować ? Drugie pytanie: czy po pociągnięciu dźwigni przeładowywania otwiera się klapka wyrzutnika łusek? Trzecie: czy funkcjonuje bolt catch, jak to w ostatnich modelach G&G bywa? Dzięki. Edited July 19, 2011 by matheews Quote Link to post Share on other sites
Brenten Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Co o niej sądzisz ? Mam dwie emki z G&G- to chyba wystarczy za komentarz ;) Generalnie GR300 mi osobiście się podoba ale o to moje prywatne zdanie. Zresztą o gustach się nie dyskutuje ;) matheews- Po diabła kupowac LR300 żeby risy zakładac? Możesz kupic od razu orisowaną emke, tak będzie taniej. Ad2. Raczej nie, przynajmniej w moich emkach to nie działa, klapka odskakiwała tylko w wersii ECO z plastikowym body. Ad3. Również raczej nie. Quote Link to post Share on other sites
Elwis Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 Posiadam gr300 tylko że w wersji S. Kupiona 3 lata temu, przemieliła n-kulek i żadnych problemów. Dodatkowo wymieniony silnik na Systeme Turbo. Pierwsze, co trzeba wymienić to gumka hop-up bo seryjna strasznie licho podkręca kulki. Klapka wyrzutni łusek niestety nie jest otwierana przez odciągnięcie rączki. Na front można przymocować krótkie szyny ris, do których można przymocować latarkę/rączkę etc. Na forum jest już gdzieś dokładny opis tej repliki. Quote Link to post Share on other sites
xavis Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 Mam ten karabin, klapka wyrzutnika łusek jest zamykana na magnes, trzeba ją ręcznie otworzyć, żeby dostać się do HU. Nie miałem z tym karabinem żadnych problemów, bardzo go lubię, ale wydaje mi się, że reakcja na spust na singlu jest lekko ospała. Nie wiem, co może być przyczyną. Quote Link to post Share on other sites
Brenten Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 Słaba bateria, na mocniejszej powinno by zdecydowanie lepiej. Quote Link to post Share on other sites
TLM Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 (edited) Mam pytanie odnośnie tej repliki: Jaka jest długość lufy wewnętrznej? Doczytałem się 420mm, ale to niepewna informacja. Edited October 14, 2011 by TLM Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts