Murat Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Witam, wiem , że jest dość sporo tematów na temat mp44 firmy agm lecz po przeczytaniu wszystkich nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie otóż większość użytych części do jego budowy jest ze znalu (głównie body) martwi mnie to że przy jakimś uderzeniu zwyczajnie się nie połamie. Jakie są wasze opinie na temat jego wytrzymałości mechanicznej ??? Quote Link to post Share on other sites
Wolfran Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 ZnAl nie jest zły, to nie typowy plastik z bazaru za 3zł i nie pęknie przy uderzeniu, już prędzej się wgniecie lub wygnie. Miałem w rękach to mp44 od AGM i powiem szczerze że to bardzo zwarta konstrukcja i nie ma żadnych luzów które mogłyby powodować nie poprawne działanie repliki, fakt że kolba się trochę chybocze, ale trochę izolki i będzie dobrze. Pozdrawiam. wolfran Quote Link to post Share on other sites
Murat Posted July 21, 2011 Author Report Share Posted July 21, 2011 Ok , dzięki za odp :blush: Quote Link to post Share on other sites
Wolfran Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Nie ma sprawy. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts