wojx1337 Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 (edited) Hej. Jestem nowy i mam pytanie. Otóż jestem zainteresownay kupnem kompletu maskującego BushRag : http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=104_41_443&products_id=258&name=Komplet_Maskujacy_-_BushRag Szukałem na forum, ale nic takiego nie znalazłem. Czy według was cena jest odpowiednia w stosunku do jakości i czy wogole jest sens kupna czegoś takiego. Posiadam mundur, ale chcę jescze bardziej się maskować. Oczywiście fajnie by było gdyby odpowiedział też jakiś posiadacz owego lub podobnego stroju. Proszę o odpowiedź. Z góry dziękuje. Pozdrawiam Wojtek. Edited July 23, 2011 by wojx1337 Quote Link to post Share on other sites
Sten Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 cena - jakość lipa , wszystkie kupne takie stroje się sypią i są bardzo lichej jakości , coś takiego robi się samemu ;] Quote Link to post Share on other sites
Voo-Doo Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 O czym Ty marzysz kolego? Jeśli jest na tyle leniwy żeby poszukać opinii o tych Bushragach to nie zrobi sam. Dlaczego? Z lenistwa! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts