Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Cześć,

odrazu przepraszam, bo pewnie gdzieś był już ten temat albo podane info o to co teraz zapytam ale szukałem.

Więc czy MarSOC używa khaki czy nadal biega w coyote brown?

Chce zrobić siebie na współczesny Force Recon (wiem, że stał się czy został wcielony do MarSOC-u).

• 2 weeks later...

Wątpie żeby brakowało CB - ale takie fakty mogą pewnie stwierdzić jedynie operatorzy MARSOC.

Z tego co się można doczytać i wysnuć pewne teorie na podstawie nie licznych zdjęć to rocznik 2010-2011

coraz bardziej wchodzi w oporządzenie Khaki, którego używa większość jednostek SOCOM.

Operatorzy MARSOC różnie dobierają oporządzenie patrząc na A-stan - widzi się nawet elementy w MC i RG,

pewnie dlatego że mają ważniejsze sprawy na głowie.

Rocznik 2007-2009 to zdecydowanie CB. Rocznik 2010+ to coraz więcej Khaki - jednak zdjęcia z obecnych lat można policzyć na palcach obu rąk.

Edited by goroth84

Dziwi mnie że w "rekonstrukcji" na WMASG nie ma jeszcze konkretnego wątku poświęconego MARSOC - bo wbrew pozorom jest nas paru w tym kraju :)

- mniej lub bardziej odwzorywujących, czy rekonstruujących te jednostki. Najbardziej chciałbym by podzielono się kolekcjami zdjęć z tego i zeszłego roku - bo ja szukając po sieci trafiam jedynie na lata 2009 i poniżej - Może ktoś otworzy taki wątek i dobrze zapoczątkuje linkami do swoich kolekcji fotosów?