BloodRain Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 (edited) Witam, niedawno zacząłem interesować się tematyką ASG i chciałbym się co nieco dowiedzieć na temat tych "narzędzi". Mógłby mi ktoś wytłumaczyć ogólnie o ich częściach, jak o nie dbać, co będzie mi potrzebne, żeby broń po np. pół roku była w stanie takim jak przy kupnie? No i też chciałbym parę propozycji broni do 600zł. Z góry dziękuję :) @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Ooops, nie zauważyłem pewnego przyklejonego tematu, wszystkie są zlane :X Proszę o zamknięcie tematu, idę poczytać tamten. Edited July 27, 2011 by BloodRain Link to post Share on other sites
Damianosky Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Wszystko jest na forum w odpowiednich działach, patrz na tematy przyklejone. Link to post Share on other sites
arend Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Proszono mnie żebym pochwalił BloodRaina za nietuzinkową i błyskotliwą spostrzegawczość. Ale jakoś tego nie zrobię choć jest jednym z niewielu z zielonych którzy zauważyli że istnieją Tematy Przyklejone. Link to post Share on other sites
Recommended Posts