Ari Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 Witam Ostatnio pojawił się na specshopie taki oto adapter do glocka: http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=9120 Czy ktoś może mi wyjaśnić w jaki sposób się go montuje? No i oczywiście czy można go do zwykłego glocka 17 zamontowac, czy to jest adapter dedykowany do jakiejś innej wersji ? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 Na moje oko to jest adapter mocowany do wystającej części lufy ale przecież w glocku wystaje ona minimalnie... Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted July 29, 2011 Author Report Share Posted July 29, 2011 No właśnie do tego samego wniosku doszedłem i dlatego coś mi nie pasuje w tym i po to pytam Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 Najlepiej chyba napisać do speców. Oni to w końcu sprzedają :D Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted July 29, 2011 Author Report Share Posted July 29, 2011 Jak zwykle zapomniałem o najprostszym i oczywistym rozwiązaniu ... Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted August 4, 2011 Author Report Share Posted August 4, 2011 Info ktore przyda sie innym. Aby zamontowac adapter - nalezy miec dluzsza lufe wewnetrzna aby wystawala ona z lufy zew. Adapter montuje sie na lufie wewnetrznej Quote Link to post Share on other sites
Guest Posted December 30, 2012 Report Share Posted December 30, 2012 A ja mam pytanie odnośnie Glocka 23 KJW. Czy taki adapter pasowałby i czy orientuje się ktoś gdzie dostać dłuższą lufę wewnętrzą? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts