sidor95 Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 Witam !!! Otóż mam problem , dotyczy on podawania kulek. Posiadam m4 P&J . Wymienilem w nim gearbox na gearbox od brata :szkielet AGM , w środku BU od CA. Chcem postrzelac a tu ;f. Kulki nie lcea. Jak przygne magazynek w strone kolby to lecea, lecz to jest uciazliwe. Testowałem na 2 komorach stockowa od P&J i od CA , jest to samo. Prosze o pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Mati_kawa Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 Zmieniałeś magazynek? Quote Link to post Share on other sites
chris15939 Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 Masz problem z magazynkiem który za płytko wchodzi w gniazdo i nie zwalnia blokady w magazynku (ten wały klinik przy wylocie kulek). Najlepiej sprawdź na innym magazynku. Quote Link to post Share on other sites
sidor95 Posted July 29, 2011 Author Report Share Posted July 29, 2011 Sprawdzalem ;p na AGM tez i to samo. Wydaje mi sie za ta sprezynka co dopycha komore w storne dyszy jest za mocna . Quote Link to post Share on other sites
Bieniekk Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 jeżeli jest potrzeba "dociśnięcia magazynka do siebie" i to działa, to podklej pętelkami (miśkiem) komorę maga tak, żeby mag był dociśnięty do tyłu. Quote Link to post Share on other sites
zb0oj Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 Spróbuj założyć komorę od tego GB AGM'a. Jeśli nie masz takiej możliwości, to spróbuj oddalić komorę HU od GB (mniejsza sprężynka, dystanser pomiędzy). Quote Link to post Share on other sites
sidor95 Posted July 29, 2011 Author Report Share Posted July 29, 2011 ma teraz chwilke czasu , spróbuje oddalic tą komorę tylko nie wiem czy ucinac spręzynkę czy nową szukać gdzieś bo mam tylko ta 1 Quote Link to post Share on other sites
zb0oj Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 Ew. możesz założyć krótszą dyszę. Quote Link to post Share on other sites
sidor95 Posted July 29, 2011 Author Report Share Posted July 29, 2011 (edited) i nie wiem ocb, dalej mam to samo . A sprezynka jest krotsza i mniej sporo odpycha . Zaraz chyba wezme zrobie zeby byla ciagle byla docisnieta do frontu i moze bedzie ok. Co do dyszy nie bede wymienial bo mam tylko 1 BU Edited July 29, 2011 by sidor95 Quote Link to post Share on other sites
sidor95 Posted July 29, 2011 Author Report Share Posted July 29, 2011 Zrobilem i dalej to samo . Nie daje tu nic polozenie komory , jak byla w miejscu do frontu na maxa to moze czasem poleciala kulka na 10 strzalow. Trzeba docisnąc magazynek do góry i do siebie i wtedy podaje. Wydaje mi sie , ze tak jakby kulek magazynek nie wypycha bo jak do gory wezme i do siebie to idealnie w komore wchodzi i moze wtedy te kulki wychodza z maga . Dodatkowe info: wszystkie magi to hi-capy(ktorych uzywalem) Nie wiem co z tym zrobic. Help. Beniekk ocb z tym miskiem , petelkami bo nie ogarniam. Quote Link to post Share on other sites
szymx1 Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 Spróbuj owinięcia magazynka taśmą izolacyjną o góry w miejscu, w którym wchodzi do komory magazynka. Quote Link to post Share on other sites
sidor95 Posted July 30, 2011 Author Report Share Posted July 30, 2011 tasma nic nie pomaga. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts