maxwel Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 Może i głupie mam pytanie ale zapytam. Problem objawia się tym że co kilkanaście serii i czasem przy końcu maga z lufy leci mnóstwo kulek, tak jak by bez oporu po prostu przelatywały z maga , czy to normalne? Ewentualnie jaka może być przyczyna? Quote Link to post Share on other sites
lisudml1991 Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 Żeby było to możliwe to dysza musi być w tylnej pozycji, coby kulki w ogóle mogły z maga wylatywać. A że wylatują całkiem a nie pojedyńczo to coś musi być z miejscem w komorze gdzie się zatrzymują przed strzałem. Może się gumka podwinęła :zastanawia: mało prawdopodobne, może coś odpadło, przykleiło się. Quote Link to post Share on other sites
Mati_kawa Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 Rozbierz komorę i złóż na nowo...Jak nie pomorze to będziemy dalej kombinować. Quote Link to post Share on other sites
maxwel Posted July 29, 2011 Author Report Share Posted July 29, 2011 (edited) A możecie podklepać jakiś link ze zdjeciami jak to rozebrać i jak to powinno wyglądać prawidłowo. Bo gdy te kulki wylecą to po oddaniu kolejnego strzału wypadaja na raz ze dwie a dalej jest normalnie ze strzelaniem. Nie jest to chyba winna maga sprawdziłem na dwóch i dzieje się tak samo. Edited July 29, 2011 by maxwel Quote Link to post Share on other sites
asmodean Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 to zależy co to za sprzęt Quote Link to post Share on other sites
maxwel Posted July 29, 2011 Author Report Share Posted July 29, 2011 Spoko faktycznie wystarczyło rozłożyć i złożyć . Nie wiem jakim cudem ale obróciła sie wewnętrzna lufa w lewo. Teraz już wszystko jest ok . Thx za pomoc temat do wywalenia Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts