kirs Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 witam, pękło mi trzymanie granatnika z CA do kałacha. Granatnik trzyma sie na 2ch "kolankach" przykręconych do lufy, jedno z nich mi pękło. Materiał z jakiego wykonane są te nóżki/trzymadełka to ZnAl :( były próby spawania, ale wyszły takie ziemniaki, że po spiłowaniu znou pękało, pytanie brzmi, czy ktoś gdzieś widział czy można dokupić części do granatnika? dokładnie to te połączenia granatnika z karabinem? to te 2 małe części na dole zdjęcia http://asgshop.pl/sklep/pics/gda-02_d.jpg pozdrawiam kirs Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 Takie części to raczej tylko warsztat z frezarką Ci zrobi... Nie widziałem nigdy tych części osobno. W chińskich kopiach te zaczepy są stalowe. Quote Link to post Share on other sites
kirs Posted July 31, 2011 Author Report Share Posted July 31, 2011 (edited) na znanych mi sklepach (krakman czy gunfire) nie znalazlem chińskich wersji granatników, możesz wkleić linka do jakiegoś sklepu? pozdrawiam EDIT: Po spawaniu zrobiły się duże nadlewy, po "spilnikowaniu" założyłem granatnik na AK i przy pierwszej próbie zdjęcia pękło. Kolejna krok będzie taki: przyspawam trzymadełko do granatnika i całe będzie się przykręcać do lufy, zamieszczę foty po operacji. Edited August 10, 2011 by pidzejfat Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts