Didi Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Tak... Quote Link to post Share on other sites
Matajo Posted August 11, 2011 Author Report Share Posted August 11, 2011 No to teraz na pewno ją sobie kupie :D Quote Link to post Share on other sites
Żółwik Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Jeśli chodzi o różnice w starym Gearboxie http://www.kwausa.com/forums/index.php?showtopic=1401 Quote Link to post Share on other sites
Matajo Posted August 12, 2011 Author Report Share Posted August 12, 2011 To tak w jednym zdaniu. Która lepsza i czy mają metal korpus? Quote Link to post Share on other sites
Haptacz Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 lepsza z gearboxem 2 gen. Quote Link to post Share on other sites
Matajo Posted August 12, 2011 Author Report Share Posted August 12, 2011 Czyli ze zbrojowni czy z capri? Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Czyli stamtąd gdzie jest replika z GB 2 generacji... Quote Link to post Share on other sites
MarinesPL Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Omg, nie ma w Polsce już pierwszej generacji! Quote Link to post Share on other sites
Żółwik Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Omg, nie ma w Polsce już pierwszej generacji! Wiesz ktoś może załatwi sobie z zagranicy i będzie próbował sprzedać u nas zarabiając dlatego trzeba być czujnym. W przyszłym tygodniu ma być spodziewana dostawa do redberet - jak będą coś wiedzieć to zadzwonią do mnie, wtedy szczegóły dostaniecie na forum... Quote Link to post Share on other sites
memonic1 Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Gadacie jak potłuczeni jeśli towar jest niezgodny z opisem żądacie zgodnie z prawem zwrotu pieniążków i po problemie, plus piękna informacja o sklepie ku przestrodze innych forumowiczów. :bialaflaga: Quote Link to post Share on other sites
Matajo Posted August 12, 2011 Author Report Share Posted August 12, 2011 O gearboxie jest napisane tylko coś na zbrojowni (wersja 2 o to wam chodzi?) Quote Link to post Share on other sites
Żółwik Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Gadacie jak potłuczeni jeśli towar jest niezgodny z opisem żądacie zgodnie z prawem zwrotu pieniążków i po problemie, plus piękna informacja o sklepie ku przestrodze innych forumowiczów. :bialaflaga: Chyba że sprzedawca nie podaje żadnej informacji... Matajo Gearbox V2 - jest ogólnie stosowany w eM-kach np V3 - w kałachach i G36 są jednak też inne typy V np V1 - Famas, V4 - PSG-1, V5 - UZI, V6 - P90 Więcej info masz tutaj: http://arniesairsoft.co.uk/?filnavn=/articles/21c/gearboxes.htm Co do KWA - powinno mieć oznaczenie V2GX ( z 9mm łożyskami - chociaż w niektórych LMT są łożyska 8 i 9 mm) Quote Link to post Share on other sites
Matajo Posted August 12, 2011 Author Report Share Posted August 12, 2011 (edited) Chyba że sprzedawca nie podaje żadnej informacji... Matajo Gearbox V2 - jest ogólnie stosowany w eM-kach np V3 - w kałachach i G36 są jednak też inne typy V np V1 - Famas, V4 - PSG-1, V5 - UZI, V6 - P90 Więcej info masz tutaj: http://arniesairsoft.co.uk/?filnavn=/articles/21c/gearboxes.htm Co do KWA - powinno mieć oznaczenie V2GX ( z 9mm łożyskami - chociaż w niektórych LMT są łożyska 8 i 9 mm) No właśnie, na żadnej z tych stron nie jest napisane nic o V2GX :blink: Edited August 12, 2011 by Matajo Quote Link to post Share on other sites
Guest Rengi Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Powiedz sprzedawcy ,żeby wyjął tylnego pina złamał gnata,jeśli jego oczom pojawi się na szkielecie GB piękne bicie KWA - jesteś w domu ;p Quote Link to post Share on other sites
Matajo Posted August 12, 2011 Author Report Share Posted August 12, 2011 Powiedz sprzedawcy ,żeby wyjął tylnego pina złamał gnata,jeśli jego oczom pojawi się na szkielecie GB piękne bicie KWA - jesteś w domu ;p Napiszę do zbrojowni, żeby wyjął pina z repliki? :teeth: Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Tak, sądzę że napiszesz. Quote Link to post Share on other sites
Żółwik Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 (edited) Napisz do zbrojowni że chcesz kupić KWA 2-giej generacji ponieważ zależy Ci na solidności i bezawaryjności. Zapytaj czy jest to wersja 2GX i czy po "otwarciu" widać logo jak na zdjęciu - zdjęcie też im wyślij. Jeśli powiedzą tak to weź tą replikę ale nie kasuj emaila - bo w razie gdyby Ci sprzedali inną wersje bez logo KWA to jest twój bilet do zwrotu repliki... Edited August 12, 2011 by Żółwik Quote Link to post Share on other sites
Matajo Posted August 14, 2011 Author Report Share Posted August 14, 2011 Na razie wstrzymuję się z pisaniem wiadomości do zbrojowni bo na chwilę obecną repliki nie kupuję, nagły przypływ gotówki będzie w zimę (Jestem Ministrantem) i w tedy pomyślę :icon_biggrin: PS: Może do tego czasu GEN III wyjdzie :maniak_usmiech: Quote Link to post Share on other sites
Sabald Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 Na razie wstrzymuję się z pisaniem wiadomości do zbrojowni bo na chwilę obecną repliki nie kupuję, nagły przypływ gotówki będzie w zimę (Jestem Ministrantem) i w tedy pomyślę :icon_biggrin: Ja jestem lektorem ale nie wiedziałem że się na koledzie da taką kasę zarobić żeby na kwa uzbierać ja rok temu ledwo na g36c jg uzbierałem:D Ale to może jakaś większa parafia:D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts