perils Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 Hej wszystkim Mam następujący problem. Zgubiłem gdzieś podczas manewrów śrubę dociskową silnika.Nie strzelam bo wiem że mogę uszkodzić zębatkę silnika(chyba że się mylę).Mianowicie chodzi o to że... 1. Jaką śrubę mogę kupić która będzie pasować do pokrywy w KAC'u?(linki bo szukałem i nie mogę znaleźć nic;/) Ogolnie co mam zrobić z tym problemem ;/ dzieki za odpowiedzi i pomoc z góry. Quote Link to post Share on other sites
white_pl Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 Co masz zrobić z tym problemem to my Ci nie powiemy :D. Albo wymień stopkę chwytu ,albo podjedź do sklepu z art. metalowymi/śrubami i dopasuj jakąś - to są normalne metryczne gwinty. Między śrubę ,a silnik włóż podkładkę. Samą śrubę przykręć z klejem do śrub ,ostatecznie lakierem do paznokci. Już więcej jej nie zgubisz. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts