CQB-NSr6 Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 Witam. Chciałbym się upewnic czy w replice Scar-L Dboys( Sc-01) Jest regulowany hop up?? ( wiem że możecie wziąc mnie za idiotę) Ale na Allegro napisali: ... Hop up - Tak (ALE ŻE regulowany to juz nie) Patrzyłem na youtube że w tym modelu odciąga się dźwignie przeładowania, by odsłonić komore HU( dlatego zdaje mi sie że jest regulowany) Ale wole sie upewnic. Najlepiej niech odpowiedzą ci którzy posiadaja tego własnie Scara. Proszę.. Quote Link to post Share on other sites
harasim Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmowe_aeg/sc-01-dark_earth_boyi-2629.html Hop-Up regulowany Każdy aeg ma w tych czasach regulowany hu, bez tego ani rusz. Swoją drogą, warto poszukać w jakiś dobrych sklepach konkretnych info o tej replice niż zadawać takie głupie pytania na forum.... Quote Link to post Share on other sites
CQB-NSr6 Posted August 7, 2011 Author Report Share Posted August 7, 2011 Sory. Ale nie kupuje scara na taiwanie bo jest o 6 dych drozszy i potrostu tam nie patrzyłem. Dzieki ;D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts