szmaciarz0033 Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 Mam karabin opisany w temacie. Przełączyłem z ognia ciągłego na blokade i kuzyn dość mocno wcisnął spust ( na blokadzie ). teraz karabin nie chce strzelac, nic nie slychac po wcisnieciu spustu. pomocy. wątpie zeby sprezynka poszla. prosze o pomoc. dziekuje. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 Pewnikiem poszła szyna spustowa. Ergo-> serwis. Quote Link to post Share on other sites
szmaciarz0033 Posted August 8, 2011 Author Report Share Posted August 8, 2011 Mam karabin opisany w temacie. Przełączyłem z ognia ciągłego na blokade i kuzyn dość mocno wcisnął spust ( na blokadzie ). teraz karabin nie chce strzelac, nic nie slychac po wcisnieciu spustu. pomocy. wątpie zeby sprezynka poszla. prosze o pomoc. dziekuje. Dzięki. Czyli do serwisu? Tylko jakiego? Quote Link to post Share on other sites
Kulisz Posted August 8, 2011 Report Share Posted August 8, 2011 Najlepiej do jakiegoś prywatnego z Twojej okolicy. Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted August 8, 2011 Report Share Posted August 8, 2011 Napisz do użytkownika MULIS. Jest bardzo dobrym serwisantem. Mieszka w Pyzdrach. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts