szczor777 Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 witam. posiadam replikę SR25 A&K. kilka dni temu po imprezie zauważyłem że szyna ris lekko się (obraca, poluzowała ) co jest dziwne bo w nic nie udeżyłem, a nigdy sie tak nie działo. coś jak by się szyna odkręciła od konstrukcji. Czy ktoś wie (umie) i opisze jak ewentualnie odkręcic (ściągnąc) szynę od repliki...? Z góry dzięki. Quote Link to post Share on other sites
MikeOl Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 hej mam sr25k a&k ta giwerka ma 7 szyn ris.. zapodaj jakieś foty to coś poradzimy :blush: w swojej odkręcałem szyny boczne z chwytu przedniego imbusem o ile pamiętam Quote Link to post Share on other sites
szczor777 Posted August 17, 2011 Author Report Share Posted August 17, 2011 chodziło mi o zdjęcie głównej, czyki frontu(konwersji) czy jakoś tak. póki co kumpel ma coś zadziałac, jak sie nie uda to napisze. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts