katalizator1 Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Witam wszystkich serdecznie! Ostatnimi czasy bardzo mocna zainteresowałem się ASG. Mimo iż sporo grałem w paintball, ta forma rozrywki po prostu wychodzi dla mnie za drogo. Po paru miesiącach oszczędzania zakupiłem swoją pierwszą replikę. Jest to używana M4 firmy Boyi/P&J. Paczka dotarła 2 dni temu. Nie miałem okazji z niej postrzelać bo nie doszły jeszcze zamówione kulki. Wobec tego mam czas na poznanie zasad działania przełączników itp. I tu moja wielka prośba. Nie wiem co do czego!!! Pierwszym problemem jest dla mnie montaż kolby. Domyślam się iż należy w jakiś sposób zdjąć zaznaczony przeze mnie element 1 aby dostać się do główki śruby [el.2] Czy moje myślenie zmierza we właściwym kierunku? A jeśli tak to jak to zrobić. Byłbym wdzięczny za wszelkie sugestie. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Najpierw podnieś guzik regulujący kolbę na tyle, by można bylo z niej wyjąć całą prowadnicę. Następnie odkręć malutki imbusik, który bedzie w cześci numer 1, która zaznaczyłeś. Dalej dasz radę, bo śruba i jej łeb będzie widoczna ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts