Awesome Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Witam Mam pytanie odnośnie repliki cm.032a SOKOM. Jak wiadomo ta wersja AEGa Cymy posiada fabryczna szynę montażową w przeciwieństwie do długiej wersji m14. Więc moje pytanie jest następujące: Czy można kupić osobno lufę zewnętrzną (długą) i zamontować ją do wersji SOKOM? Pytanie drugie: Czy widzieliście długą wersję m14 w innej barwie niż imitacja drewna? (W Krakmanie moją oliwkowy i czarny ale tylko w SOKOMIE) Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Na drugie pytanie - tak, widziałem zarówno czarną jak i oliwkową wersję długą. EDIT: Te co ja widziałem, to pochodziły z Taiwangun (oliwkowa) i Gunfire (czarna). Quote Link to post Share on other sites
Awesome Posted August 14, 2011 Author Report Share Posted August 14, 2011 Na drugie pytanie - tak, widziałem zarówno czarną jak i oliwkową wersję długą. EDIT: Te co ja widziałem, to pochodziły z Taiwangun (oliwkowa) i Gunfire (czarna). W takim razie podaj linki, bo chyba jestem ślepy. Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Ciężko wejść na stronę sklepu i sobie poszukać? Czego to ludzie nie zrobią z lenistwa... Quote Link to post Share on other sites
Andrzej50 Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Co do szyny, lepiej chyba dokupić to: http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=25_43&products_id=722 do długiego M14 niż bawić się w przerabianie SOCOMa. Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 W takim razie podaj linki, bo chyba jestem ślepy. Pytasz się czy ktoś "widział" długą wersję w takich kolorach, a nie czy jest dostępna. Dlatego odpisałem, że owszem - widziałem tam. A nie, że jest dostępna. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts