ies1 Posted August 20, 2011 Report Share Posted August 20, 2011 Witam serdecznie. Mam pytanie dotyczące repliki. Jestem "zieloniutki" i proszę o wypowiedź osoby które już coś takiego posiafdały, lub miały bliższą styczność (chociaż jedna strzelanka) Proszę abyście napisali mi co sądzisie na początek o czymś takim: http://www.airsoft-militaria.pl/product-pol-503-Kalasznikow-AK47-CM028-metalowy-gearbox-v3.html dzięki za odpowiedzi! Link to post Share on other sites
FlynN Posted August 20, 2011 Report Share Posted August 20, 2011 Jak byś troszeczkę na forum zerknął to byś znalazł milion tematów o tej replice Link to post Share on other sites
Aztek Posted August 20, 2011 Report Share Posted August 20, 2011 Na początek dobry wybór. Więcej informacji znajdziesz na forum. Link to post Share on other sites
LogaN Posted August 20, 2011 Report Share Posted August 20, 2011 Chyba co drugi gracz w Polsce miał z tym styczność. Replika jest świetna jak na tą cenę, ale nie mam przekonania co do sklepu. Wg mnie bardziej warto wziąć choćby z Gunfire, gdzie można się jeszcze na różne promocje załapać. Poczytaj sobie o tej replice w dziale dla AEGów II klasy. Pozdrawiam. Link to post Share on other sites
Recommended Posts