Nitro Posted August 20, 2011 Report Share Posted August 20, 2011 Witajcie.Mam pytanko.Kto może mi powiedzieć co to jest za guma na chwycie pistoletowym?Czy ktoś się z tym spotkał i może powiedzieć gdzie to idzie dostać? Wszędzie szukałem i znaleźć nie mogę. Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted August 20, 2011 Report Share Posted August 20, 2011 To jest guma od włącznika chwytowego latarki, albo lasera. Ściskasz i się światło włącza. Można to kupić razem z niektórymi latarkami. Quote Link to post Share on other sites
kosteQ86 Posted August 20, 2011 Report Share Posted August 20, 2011 Ale on pyta o tą gumę na chwycie pistoletowym nie na rączce taktycznej, mam coś takiego do glocka i myślę że przy tego typu chwycie też by podpasowało http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_133_230&products_id=885&name=Strike_Systems_-_Gumowy_chwyt_rekojesci pozdro Quote Link to post Share on other sites
ruffin-89 Posted August 20, 2011 Report Share Posted August 20, 2011 Jeżeli zależy Ci tylko na tym, aby ręka się nie ślizgała po chwycie, to w zupełności wystarczy kawałek dętki rowerowej. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted August 21, 2011 Author Report Share Posted August 21, 2011 Dzieki za szybkie odpowiedzi.Właśnie chodziło mi o tą gumę,co kosteQ86 dał linka.Dętka też dobry pomysł,ale ale jestem pedantem,i wszystko musi być cacy,ładnie wyglądać.Dzięki jeszcze raz :) Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 Ale on pyta o tą gumę na chwycie pistoletowym nie na rączce taktycznej Właśnie o tej mówiłem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts