DamianProchownik Posted August 20, 2011 Report Share Posted August 20, 2011 Z rok temu podczas ASG w środku repliki a dokładnie w cylindrze w którym znajduje się sprężyna coś pękło. Część od razu do wyrzucenia bo nie da się tego naprawić, wszystko jest zanitowane. Szukam otóż tej części :D jest to cylinder ze sprężyną do karabinu snajperskiego M58. Za replikę dałem 300zł, nie chce wydawać kolejnego 300 za zwykłą część, Proszę pomóżcie mi znaleźć coś w przystępnej cenie. wygląda gdzieś tak: http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_161_308&products_id=2858&name=LayLax_-_FIRST_-_VSR_Teflonowany_Cylinder Quote Link to post Share on other sites
arend Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 Przykro mi ale częsci zamiennych nie kupisz. Te repliki to jednorazówki. Trzeba będzie kupić jakąś używkę albo destrukta. Quote Link to post Share on other sites
Mr Willson Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 Mam taki z m58 karta,jeśli jesteś zainteresowany odezwij sie na PW. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts