Kopernikanusus Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 Witam wszystkich, jako że jest to mój 1 post. Niedawno zamówiłem gazową replikę A.W.S.S. WE-M4 Hard Kick GAS BLOWBACK TYPE. Jako że pierwszy raz jestem w posiadaniu gazówki chciałem zapytać jak wygląda konserwacja takiej repliki. Co jaki czas przegląd? gdzie i ile psikać? czego(słyszałem że olejek sylikonowy staje się gęsty)? Jak wygląda konserwacja magazynka? Pozdrawiam, i dziękuje za wyrozumiałe odpowiedzi. Link to post Share on other sites
1beduin Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 (edited) a użyłeś ty kolego szukajki? Może byłeś chociaż w dziale "gazowe"? Tak pytam, bo sam tam zadawałem takie pytania i dostawałem odpowiedzi, więc....... Przypominam o pisowni. To nie czat. Edited August 22, 2011 by arend Link to post Share on other sites
arend Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 Kopernikanusus porady na temat konsrwacji repliki gazowej znajdziesz w dziale poświęconym gaziakom. Są tam napewno tylko musi się chcieć poszukać. Link to post Share on other sites
Recommended Posts