marcinpformat Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 Witam! Jestem tu nowy i kompletnie zielony, mam problem z moją repliką m85p, otóż jak naciskam spust na ciągłym czy pojedynczym to bierze kulki ale nimi nie strzela, dopiero po chwili pluje garścią kulek. Co robić? rozebrać? Co wyczyścić? pomocy Quote Link to post Share on other sites
Widmo34 Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 Nie znam tej repliki ale jeśli to gaz to moze byc walnięta głowica tłoka (dokładniej uszczelka na niej) Quote Link to post Share on other sites
lops Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 Najprawdopodobniej jest to chiński badziew z plastikowym gearboxem . Dobra rada : Wywal to do śmieci . Quote Link to post Share on other sites
arend Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 Wadliwa dysza. Zgięta podczas składania "repliki". Rozwiązanie problemu masz post wyżej. Niestety nikt tych "replik" nie serwisuje, Brak części zamiennych. Można kupić drugą i próbować zamienić, acz czy jest to warte zachonu, niestety nie. Przykro mi. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts