NajemnikSF Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 Witam że tak powiem kuszę sie na jakieś tam reko 10 górskiej. to czego jestem pewien: bdu woodland kamizelka pasgt alicja m16 m9 bagnet m7 plecaki alicja no i pewnie szpej do wspinaczki. z tego co wymieniłem posiadam większość poza kamizelką. mój szpej: - oporządzenie alice (manierki x2, 4x ładownica do emki,szelki Y przerobione na H, pas, nadupnik, ifak, bagnet M7, kompasówka, saperka) - BDU woodland i DCU( w drodze) - plecak to alicja medium i jeszcze jakiś patrol pack od IIFS - nakrycia głowy patrolówka, boni, hełm pasgt - gogle m44 - pełno sprzętu wspinaczkowego cywilnego. Pewnie jeszcze wielu nie wymieniłem rzeczy bo jakoś nie mogę znaleźć interesujących mnie zdjęć. także nie chcę wysłuchiwać tekscików na poziomie dzieci neo ("google nie gryzie" bo szukałem nie raz nie dwa) tylko proszę o pomoc w doszukaniu jakichś zdjęć i innych przydatnych informacji. z góry dziękować :) Quote Link to post Share on other sites
Terenowy Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 Wg. mnie powinieneś spojrzeć na fotke jakiegoś soldiera z danego okresu czasu i wg tego wzoru kompletować szpej ? Quote Link to post Share on other sites
NajemnikSF Posted August 29, 2011 Author Report Share Posted August 29, 2011 no to akurat wiem, tyle że tych fotem mało ... Quote Link to post Share on other sites
MarineSlupsk Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 Szukaj pod hasłami "Uphold Democracy" i "Task Force Eagle" (+Bosnia, IFOR, itd). Ze zdjęciami jest kiepsko, ale powinieneś coś znaleźć. Quote Link to post Share on other sites
NajemnikSF Posted August 29, 2011 Author Report Share Posted August 29, 2011 ooo dzięki wielkie :) a co do sprzętu tak nawiasem zapytam gdzie dorwać mogę pełną uprząż ?? Quote Link to post Share on other sites
ajgor_aa Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 Co do bagnetu to raczej M9 od Phrobis'a lub Lancay'a Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts