Kedaros Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 (edited) Witam, mam kilka pytań dotyczących tłumika Silesia fucktory. Czy założony na replikę zasłana dodatkowo część lufy ? Zostało ostatnie pytanie z 5 :D Zawsze piszę później czytam :D Edited August 30, 2011 by Kedaros Link to post Share on other sites
Damianosky Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 Jeśli lufa wewnętrzna będzie się w nim mieścić tz. część lufy wychodząca z repliki nie będzie dluższa od tłumika to bedzie ją zakrywał. Czy będzie za długa musisz już sam zmierzyć, wystarczy trochę pomyśleć. Link to post Share on other sites
Kedaros Posted August 30, 2011 Author Report Share Posted August 30, 2011 (edited) Oj przepraszam źle napisałem. Chodziło mi o to czy Silesia Factory chowa lufę zewnętrzną tak jak http://www.asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=910. Edited August 30, 2011 by Kedaros Link to post Share on other sites
Pietracha Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 A czytałeś opis tłumika Silesia Factory na stronie ASGshopu czy tylko linka wkleiłeś? Link to post Share on other sites
Kedaros Posted August 31, 2011 Author Report Share Posted August 31, 2011 (edited) Czytałem kolego czytałem. Dużo do sprawy nie wniosłeś, więc nie wiem co tu robisz. Wysłałem już zapytanie do shopu, można zamknąć. Ps. wiele nieporozumień już miałem Edited August 31, 2011 by Kedaros Link to post Share on other sites
Recommended Posts