Maksymilian-Fox Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 Witam. Jak w temacie poszukuję celowników do M249 MK II szukałem po wszystkich znanych mi sklepach i nie mają czy ktoś kto ktokolwiek wie gdzie jeszcze można znaleźć? P.S. W tej sytuacji każda informacja będzie dla mnie cenna. Chyba że ktoś ma taką mk-ę na części to celowniki bym kupił. Potrzebuję muszkę i celownik mechaniczny. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 Pisząc "celowniki" masz na myśli muszkę i szczerbinkę? W Polsce nie dostaniesz, w HK są. Quote Link to post Share on other sites
fifibezon Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 Pisząc "celowniki" masz na myśli muszkę i szczerbinkę? W Polsce nie dostaniesz, w HK są. Cytuję: "Potrzebuję muszkę i celownik mechaniczny. " Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 tylko chiny Quote Link to post Share on other sites
Maksymilian-Fox Posted September 3, 2011 Author Report Share Posted September 3, 2011 A jakiś namiar na sklep internetowy podasz. Ponieważ szukałem po stronie CA i nie znalazłem. Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 http://uncompany.com/ uprzedzając fakty - nikt nie mówił że będzie tanio. ja bym polował na komisie na wydmuszkę m249tki. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts