radzio2k Posted September 10, 2011 Report Share Posted September 10, 2011 Mam 2 problemy z kopią pcu lvl 5 od GFC. Prostsza sprawa: może wie ktoś jak to prać? Chodzi o sposób i środek bo nie chciałbym zniszczyć tej całkiem fajnej rzeczy a tu ani metki ze wskazówkami ani cholerka kobiety pod ręką którą możnaby zapytać ;) Drugi problem jest bardziej kłopotliwy. Zakładam górną część z kompletu jak to często nawet 'w cywilu' robię, chcę zapiąć a tu nie mogę bo do dyspozycji mam tylko jeden element który zaciska te ząbki w zamku ekspresowym a ten wymaga dwóch. Nie wiem co się z nim stało, pewnie coś się zepsuło i zgubiłem go nosząc kurtkę rozpiętą. I moja prośba jest taka jakby ktoś mógł opisać, pokazac zdjęcie jak to powinno wyglądać/ działać lub inaczej mi pomóc to byłbym rad. Zakładam że znalazłbym jakiś zamiennik 'zguby' tylko chciałbym zobaczyć jak to prawidłowo powinno być by się sytuacja nie powtórzyła. Dzieki za pomoc z góry Quote Link to post Share on other sites
pafcio Posted September 10, 2011 Report Share Posted September 10, 2011 Od końca - kurtkę zanieś do jakiejś pasmanterii gdzie wymieniają zamki, z opisu trudno powiedzieć czy zgubiłeś maszynkę czy uszkodzeniu uległ zamek. Co do prania - ja swój kontrakt soft lvl.4 piorę standardowo w pralce normalnym proszkiem bez żadnych dodatków w 30st. z wirowaniem na 800obr/min. Nic mu się jeszcze nie stało od tego. Jeśli jednak nie jesteś przekonany to jakiś płyn do prania (nie zmiękczający) i miska z ciepłą wodą. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts