raeone Posted September 12, 2011 Report Share Posted September 12, 2011 (edited) Czołem wszystkim, problem jaki posiadam jest nastepujący, kupilem jakieś x czasu temu berettę na gaz. Lezała długo w domu bo miałem drugą odrobinę inną i zachciało mi się tą zabrać na trening. Klops zgubiłem magazynek. I wszystko czoko bo myslałem że skoro obie repliki z ruchomym zamkiem to wezmę z drugiej beretki. Niestety nie bangla. Poniżej zamieszczam zdjęcie oznaczenia na rękojeści które być może pomoże w identyfikacji producenta w celu zakupu magazynków: sprzęt jest dość ciężki i ma ruchomy zamek- jesli to w jakiś sposób zawęzi zakres poszukiwań. Jak to mówił klasyk peerelu: Towarzysze pomożecie ? Edited September 12, 2011 by raeone Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted September 12, 2011 Report Share Posted September 12, 2011 Najłatwiej będzie jak wstawisz zdjęcia całej repliki oraz "rozebranej" w pozycji do czyszczenia. Łatwiej będzie rozpoznać co to za replika. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts