Emzet Posted September 13, 2011 Report Share Posted September 13, 2011 Witam chcę kupić sobie kontraktowy szpej niemiecki lecz posiadam replikę ak. Tutaj nasuwa się moje pytanie czy magazynki wejdą do którejś kontraktowej ładownicy ? Sprawdzałem u kolegi ładownice od G3 niestety odpada z góry dzięki za odpowiedzi. Quote Link to post Share on other sites
Graven Posted September 13, 2011 Report Share Posted September 13, 2011 http://www.miwo-military.net/-produkty/kid,85/DO-AK-BERYL Maja Cordure FLEKTARN Pozdrawiam, G^. Quote Link to post Share on other sites
KubaK Posted September 13, 2011 Report Share Posted September 13, 2011 (edited) Graven zauważ że nasi sąsiedzi, mają swój system montażu i molle podejdzie tylko na opaskach samozaciskowych. EDIT. zapomniałem o temacie... Do żadnej ładownicy kontraktowej nie podejdzie mag od AK Edited September 13, 2011 by KubaK Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts