AKTG Posted September 13, 2011 Report Share Posted September 13, 2011 Witam! Czy wie ktoś skąd mogę dorwać te kulki w ww granacie Madbulla? Podczas czyszczenia jedna z tuch kulek wypadła mi i nie chce dać się znaleźć :/ Jako że nigdzie nie znalazłem zestawu naprawczego zwracam sie z tym kłopotem do innych użytkowników tych granatów. Pozdro AKTG Quote Link to post Share on other sites
Guest Brit Posted September 13, 2011 Report Share Posted September 13, 2011 Sklep z łożyskami. Tylko musisz zmierzyć suwmiarką którąś z pozostałych kulek. Quote Link to post Share on other sites
pat1985 Posted September 13, 2011 Report Share Posted September 13, 2011 Kulka ma bodajże 3mm średnicy, kolega kupował takie gdzieś przez internet w fabryce łożysk czy jakoś tak. Za woreczek takich zapłacił grosze a teraz przynajmniej mu już nigdy nie zabraknie. Nie pamiętam dokładnie ale ta hurtownia/zakład był chyba w Opolu. Quote Link to post Share on other sites
AKTG Posted September 13, 2011 Author Report Share Posted September 13, 2011 Dzięki za rade, jurro rusze na łowy :p Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts