chomikpila Posted September 20, 2011 Report Share Posted September 20, 2011 Witam! Od niedawna jestem użytkownikiem repliki L96 mb-04 firmy "WELL". Ostatnio gdy strzelałem zauważyłem iż kulki nie lecą a replika wydaje głuchy dźwięk, jak by utknęła gdzieś kulka Czy to może mieć związek z komorą hu? Z góry dziękuję za pomoc Quote Link to post Share on other sites
KubaSoldier Posted September 20, 2011 Report Share Posted September 20, 2011 Możliwe, że za bardzo dokręciłeś hop up ( miałem tak w kilku replikach) spróbuj pokręcić i przestrzelać. Jeżeli to nic nie da to reozbierz wszystko i poskładaj. Prawdopodobne, że po drodze znajdziesz problem. ;) Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted September 20, 2011 Report Share Posted September 20, 2011 Spróbuj ustawić hop-up na "0", a następnie czymś długim, co mogłoby pełnić rolę wyciora - sprawdź czy żadna kulka nie utknęła w lufie/komorze. Jeśli tak, to duża szansa, że uda Ci się ją wypchnąć. Quote Link to post Share on other sites
chomikpila Posted September 20, 2011 Author Report Share Posted September 20, 2011 :icon_biggrin: Okazało się iż w replice [dokładniej w komorze] utknęła kulka i blokowała inne. Teraz replika jest wyczyszczona i działa znakomicie, tylko gumka hu jest juz na wykończeniu ale nadal zasięg jest ładny :blush: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts