PiotrJasiu95 Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 Witam chce kupić sobie M16 A4 A&K, jednak najpierw chciałbym się coś dowiedzieć o tej replice. Szukałem o niej informacji na forum ale nic nie znalazłem. Gdyby ktoś mógłby mi doradzić czy się opłaca kupować tą replikę byłbym wdzięczny. http://crazybee.pl/index.php?products=product&prod_id=328 Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 Nie opłaca. Tak jak innych eMek do 1000 zł. Quote Link to post Share on other sites
monak Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 Wszystko zależy od zasobności portfela. Ja taką posiadam i do tej pory mi padło: selektor rodzaju ognia, szczerbinka się połamała, przednie ucho do zawieszania pasa (jak zwał?) i rusza się mocowanie lufy do body. Ogólnie rzecz biorąc stop zanalu jest do bani. Quote Link to post Share on other sites
PiotrJasiu95 Posted September 26, 2011 Author Report Share Posted September 26, 2011 ou No to nie zaciekawię, będę musiał poszukać czegoś innego. No ale nic dzięki za informacje. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts