smokuu Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 Witam zastanawiam się od pewneego czasu czy glock army był by dobrą podstawą do wsadzenia do niego lepszy części. Mówi się że jest on kopią TM więc teoretycznie części z TM powinny do niego pasować. Co Wy o tym sądzicie? Mam na myśli wymiane wszystkich chińskich przynajmniej tych tandetnych mechanizmów na TM oraz zmiane plastikowej lufy zewnętrznej na stalową Guardera. Link to post Share on other sites
rumak Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 NIE NIE NIE!!! P.S: Większość części tuningowych nie pasuje. Stalowa lufa zewn.od Guardera ma nieco inny kształt, chyba da się ją przerobić aby pasowała. Link to post Share on other sites
smokuu Posted September 27, 2011 Author Report Share Posted September 27, 2011 Przerobić ale w jaki sposób? Link to post Share on other sites
rumak Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 W tej stalowej lufie, a w zasadzie w komorze nabojowej tam gdzie siedzi komora HU na jednej ze ścianek brakuje właśnie części tej ścianki, która jest w plastikowej komorze stockowej. Przez co lufa po odciągnięciu zamka nie przekasza się i zamek nie bardzo chce wrócić do pierwotnej pozycji. Myślę nad przymocowaniu jakoś tego kawałka ale jeszcze nie wiem jak. Problem jest także z HU, jest chyba badziewnie skonstruowany gdyż ta blaszka co dociska gumkę nie dociska równomiernie przez co zasięg jest mizerny. A tak ogólnie to wolałbym TM'a;) Link to post Share on other sites
smokuu Posted September 27, 2011 Author Report Share Posted September 27, 2011 Wielkie dzięki za odpowiedź czyli jednym słowem nie warto nic kupować do chińczyka tylko przerzucić się na TM :) Link to post Share on other sites
Recommended Posts