Zacniak Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 Witam. Posiadam replikę sig 552 (jg 082) . Zabawę z ASG rozpocząłem wiosną tego roku , ale 360 fps (prawdopodbnie) to niewiele , więc nasuwa się pytanie , czy mam replikę stuningować (do 300 zł) , czy kupić używaną lepszą (do 500 zł) ? Z góry dziękuję . Quote Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 (edited) Kup preckę i gumkę HU. Pobaw się w uszczelnienie. Jeśli to nie będzie wystarczyć, możesz pobawić się w silniejszą sprężynę, lepszą batkę, głowicę tłoka, uszczelnooną dyszę itd. Pamiętaj że preckę zawsze sobie możesz zostawić... Kupując giwerę do 500zł też będziesz musiał w nią trochę kasy wsadzić. Zaczynając grzebać w replice, będziesz później robić to cały czas. Kumpel ma takiego samego siga jak Ty już od około 3 lat- nic w nim nie robił, przemielił kilkadziesiąt tysięcy kulek i dalej ładnie leci. Pamiętaj też że nie liczą się FPS-y lecz umiejętności. Edited September 28, 2011 by Jacek GROT Quote Link to post Share on other sites
Zacniak Posted September 29, 2011 Author Report Share Posted September 29, 2011 Dzięki Przydadzą mi się twoje info PS: Replike kupiłem używaną , ma 3 lata :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
lukira Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 Za 300pln w chińczyku idzie zdziałać cuda:) Jak chcesz listę części, które bym tam wsadził to pisz na PW :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts