Jaszcząb Posted October 18, 2011 Author Report Share Posted October 18, 2011 Kałacha rozkręciłem, kable obejrzałem. Znalazłem 1 dziurę w izolacji kabla, jej zaklejenie izolacją nic nie dało. Więc zostaje rozkręcać GB. Wyżej wymienione naprostowanie styków powinno pomóc? Jeszcze mam jedno pytanie. Mam problem w tymże egzemplarzu z selektorem ognia. Jak dam z semi na auto, dalej mam pojedynczy, dopiero na blokadzie jest seria. By zabezpieczyć replikę trzeba wziąć selektor jeszcze wyżej niż maksymalnie, trzeba nim "wjechać" na tą klapę w body, gdzie się wkłada baterię. Ma ktoś pomysł jak to naprawić? Quote Link to post Share on other sites
white_pl Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Witam. "dziura" to nie problem, gorzej jak nie ma na tyle izolacji ,że może gdzieś dotknąć GB - naprawia się to koszulkami termokurczliwymi. Problem który opisałeś - to najprawdopodobniej źle złożona zębatka selektora. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts