Wolfik1234 Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Witam ! szukałem informacji czy to na forum czy to w Google i nic nie znalazłem moglibyście mi powiedzieć czy ten tommy naprawdę ma 280 fps , czy to nie za mało ? Jak co to mam drewienka jakbyście chcieli w sklepie . Quote Link to post Share on other sites
Voo-Doo Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 280 fps to za mało... Czy teraz żeby replika była czoko musi mieć 500 fps'ów?! Nie, 280 fps to nie jest za mało. Quote Link to post Share on other sites
minus25 Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 widocznie wg autora jest to za mało. Dla mnie też. Wiele osób zwyczajnie nie poczuje 280 fps w broni której ktoś użyje jako głównej (jeśli tak zrobi). Ale o fps była już dyskusja. Tak, repliki TM mają właśnie takie ilości FPS. Nadrabiają to precyzją i jakością wykonania. Poszperaj na forum jeśli chcesz więcej Quote Link to post Share on other sites
shenq Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 W moim tomym mam sprężynkę m100 i 360fps w zupełności starcza do lasu Quote Link to post Share on other sites
kucharz Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 posiadam thomego w porównaniu do poprzednich replik które miałem(m15a2 CA i m14 TM) jeżeli chodzi o precyzje strzału w stoku, jest cholernie celny i całkowicie wystarczający. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts