szymozillo Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 (edited) Cześć, jestem nowy :). Zamierzam kupić tą: http://www.airsoft-militaria.pl/product-pol-252-Karabin-M4-A1-933-BI-3081D-.html replikę. Możecie polecić jakąś inną, lecz cena może być do 150 zł :/. Wiem że to mało, ale nie dysponuję dobrymi środkami. Zaznaczam że rodzice nie zgodzą się na droższą :(. A w ogóle nie wiem czy kupią :D. Dobra czekam na odpowiedzi. PS. Przepraszam za jakiekolwiek błędy ortograficzne. Edited October 8, 2011 by szymozillo Quote Link to post Share on other sites
Crusader Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 Może najpierw dorsonąć, potem zabierać się za AirSoft... Następnie szukać DOBRYCH OKULARÓW,GOOGLI dopiero potem oglądać się za używkami bo za 150 NIC nie znajdziesz... Może uda ci się znaleść shotguna od AGM. Quote Link to post Share on other sites
Stalker Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 (edited) Kolego, odpuść to sobie. To coś to jedna wielka lipa, która nie strzela i szybko się zepsuje. Lepiej zbudować karabin z klocków Lego. Jeśli chcesz zacząć zabawę, proponuję shotguna do 100 zł lub pistolet Glock Cyma 030 za 180 zł. Edited October 8, 2011 by Stalker Quote Link to post Share on other sites
Perski102 Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 Cześć, jestem nowy :). Zamierzam kupić tą: http://www.airsoft-militaria.pl/product-pol-252-Karabin-M4-A1-933-BI-3081D-.html replikę. Możecie polecić jakąś inną, lecz cena może być do 150 zł :/. Wiem że to mało, ale nie dysponuję dobrymi środkami. Zaznaczam że rodzice nie zgodzą się na droższą :(. A w ogóle nie wiem czy kupią :D. Dobra czekam na odpowiedzi. PS. Przepraszam za jakiekolwiek błędy ortograficzne. Do 150pln do TYLKO i wyłącznie pompka AGM-a . Jak kupisz tą zabawke co podałeś w linku to stracisz kase . Jak naprawde chcesz stracic pieniądze na tą zabawke , to oddaj mi tą kasę :biggrin: i nie kupuj. A jak kupisz tą replikę to radze przy okazji kupic dodatkowy worek foliowy na śmieci :wink: . Quote Link to post Share on other sites
szymozillo Posted October 8, 2011 Author Report Share Posted October 8, 2011 Aha ok dzięki, temat raczej uważam za zamknięty. Quote Link to post Share on other sites
Cichy112 Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 Prawdę Ci mówią, pompa AGM nic więcej. Tym czymś dalej rzucisz niż strzelisz. ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts