Kulis Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 Jakiś czas temu we wnętrzu G&P wymieniłem głowicę tłoka i sprężynę na mocniejszą - zwiększenie do ok. 400 fps po paru strzelaniach wystąpił problem, tłok się rozwalił. Mogli byście podesłać mi linki na wmiarę wytrzymałe tłoki pozwalające długo cieszyć się moją emką. Samo wymienienie odpowiedniej firmy byłoby też pomocne. Przyznam szczerze, że myślałem nad Deep Fire'ami ze speca. Quote Link to post Share on other sites
Karmazyt Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 Od siebie polecę Madbull'e czarne z 7 metalowymi zębami. Zajeżdzałem je na różnych sprężynach. Ewentualnie CA, albo wzmocniony od G&P. Do dorwania na Specu wszystkie. Quote Link to post Share on other sites
Kulis Posted October 10, 2011 Author Report Share Posted October 10, 2011 Od siebie polecę Madbull'e czarne z 7 metalowymi zębami. Zajeżdzałem je na różnych sprężynach. Ewentualnie CA, albo wzmocniony od G&P. Do dorwania na Specu wszystkie. Dobra, dzięki za info. Chyba zainwestuję właśnie w te czorne Madbull'owskie z pełnymi zębami. Będę kupował dopiero pod koniec tygodnia, tak więc jeżeli ktoś jeszcze by miał jakieś spostrzeżenia to walić śmiało. Quote Link to post Share on other sites
szymx1 Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 Bierz DF najlepsze z możliwych tłoków. Cena też nie jest wygórowana. PS. Uważaj na zacinki bo przy tym tłoku szybciej pójdą Ci zębatki niż tłok. Quote Link to post Share on other sites
Ru-D Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 A ja polecam POM od JBU- tloki nie do zdarcia! Wlasnie wsadzam takowy do swojego G&P Quote Link to post Share on other sites
zaki123 Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 a ja shs'a z 14-15 zębami stalowymi. Do tego wykonanie AOE bo moim zdaniem przez to tłok poleciał. Wymieniłeś głowicę tłoka i zmienił się kąt natarcia pierwszego zęba zębatki na listwę zębatą na tłoku Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts