Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

beretta co2 tuning

Recommended Posts

witam

tak jam w temacie

co mam zrobić zeby lepiej strzelała mocniej teraz mam 107m/s kupiłem sobie berette taka jak w linku 2 dni temu na tej aucji

http://allegro.pl/pistolet-beretta-m92-na-co2-mega-moc-460-fps-6mm-i1854509678.html

i nie wiem co zrobić zeby podnieść jej osiagi i jakich kulek uzywać zeby były najlepsze narazie strzelam z kulek bezszwowych 0,23g moze kupić ciezsze kulki czy jakie

poradcie co zrobić zeby zwiakszyć osiagi a jeszcze słyszałem o rozwiercaniu czegoś i zwiekszani cos w zaworze gazu nie wiem o co z tym chodzi

pozdrawiam i czekam na odpowiedz

Co ty chcesz mieć w boczniaku więcej niz 350fps ?? Trzeba było kupić sobie jakiegoś szturmiaka a nie gaziaka ;D

kulki cięższe nie podwyższą ci fps, lepiej zostań przy 0,23g lub 0,25g :biggrin:

mogłeś nie kupować tej repliki ;) jak byś dozbierał więcej to byś kupił coś lepszego ,a tak kasa poszła w błoto :icon_razz2:

Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: Brak poszanowania dla fundamentalnych zasad polskiej pisowni. Jeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum Załoga WMASG
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...