luki16 Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 witam tak jam w temacie co mam zrobić zeby lepiej strzelała mocniej teraz mam 107m/s kupiłem sobie berette taka jak w linku 2 dni temu na tej aucji http://allegro.pl/pistolet-beretta-m92-na-co2-mega-moc-460-fps-6mm-i1854509678.html i nie wiem co zrobić zeby podnieść jej osiagi i jakich kulek uzywać zeby były najlepsze narazie strzelam z kulek bezszwowych 0,23g moze kupić ciezsze kulki czy jakie poradcie co zrobić zeby zwiakszyć osiagi a jeszcze słyszałem o rozwiercaniu czegoś i zwiekszani cos w zaworze gazu nie wiem o co z tym chodzi pozdrawiam i czekam na odpowiedz Link to post Share on other sites
cinek665 Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 Co ty chcesz mieć w boczniaku więcej niz 350fps ?? Trzeba było kupić sobie jakiegoś szturmiaka a nie gaziaka ;D kulki cięższe nie podwyższą ci fps, lepiej zostań przy 0,23g lub 0,25g :biggrin: mogłeś nie kupować tej repliki ;) jak byś dozbierał więcej to byś kupił coś lepszego ,a tak kasa poszła w błoto :icon_razz2: Link to post Share on other sites
luki16 Posted October 14, 2011 Author Report Share Posted October 14, 2011 a tego gazika ne da jakoś sie stuningować?? Link to post Share on other sites
LogaN Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 Napisz jeszcze jeden post tak niedbale i temat poleci w kosmos. Większa liczba FPS w replikach broni krótkiej jest niepraktyczna. Po co chcesz więcej FPS? Nie lepiej kupić wiatrówkę? Link to post Share on other sites
luki16 Posted October 14, 2011 Author Report Share Posted October 14, 2011 no własnie kupiłem ten pistolet i chciałem podnieść parametry wole bron krutka bo jest bardziej poręczna i chce mieć podobnie uderzenie do wiatrowki bo pistolet słozy mi do strzelania do celu Link to post Share on other sites
LogaN Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: Brak poszanowania dla fundamentalnych zasad polskiej pisowni. Jeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum Załoga WMASG Link to post Share on other sites
Recommended Posts